Bulgarian English Russian
media
media

Изложението МЕДИКА е най-големото  предстоящо събитие в медицинския свят за годината.  Има много причини, поради които MEDICA е толкова уникална. На първо място, събитието е най-голямото медицинско изложение в света. Освен това всяка година водещи лица от бизнеса, научните изследвания и политиката благодарят на това първокласно събитие с присъствието си - разбира се, заедно с десетки хиляди национални и международни експерти и лица, вземащи решения от сектора. На трето място ще има невероятно изложбено представяне на водещи фирми в медицинския сектор и амбициозна програма, която ще представи целия спектър от иновации в амбулаторните и клинични грижи.


В допълнение към изложението са  "Професионалните форуми и конференции на MEDICA", те се превърнаха в неразделна част от панаира. Шест форуми и няколко специални шоута по разнообразни медико-технологични теми ще бъдат изнесени в залите като привлекателно допълнение към панаира.


Форума са по различни медицинско-технологични теми и ще бъдат представени накратко, в залите като атрактивна допълнение към търговското изложение. Например МЕДИКА ECON ФОРУМ , МЕДИКА ЗДРАВЕ, IT ФОРУМ , ФОРУМ по ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, МЕДИКА и КОНКУРЕНЦИЯТА , МЕДИКА TECH ФОРУМ, МЕДИКА LABTECH FORUM  и МЕДИКА WOUND CARE ФОРУМ .


Основни продукти в  производствена линия на Емония Фарматех са хистологични, лабораторни, микробиологични и патологични бои , формалин – буфериран, патохистологичен парафин, лабораторни боички, лабораторни реактиви, хистологичен еозин, патологичен хематоксилин Mayer, Gill, Harris, хистопатологичен ксилол, буфери и други. Именно те ще бъдат представени успешно  МЕДИКА 2017 от 13 до 16 ноември 2017 .


За по-подробна информация относно богатата гама на микроскопските оцветявания, които произвеждаме и ще бъдат представени на изложението МЕДИКА 2017 в  Дюселдорф можете да разгледате нашия продуктов каталог тук.

Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*