Bulgarian English Russian
media
media
media
media
media

„Емония Биотех ‘‘ ООД е българска компания, създадена през 2009 г. и ориентирана изцяло в производствената дейност. Основни продукти в нашата производствена линия са Хистологични, лабораторни, микробиологични и патологични бои , формалин – буфериран, патохистологичен парафин, лабораторни боички, лабораторни реактиви, хистологичен еозин, патологичен хематоксилин Mayer, Gill, Harris, хистопатологичен ксилол, буфери и други.

Опитът ни  на българския пазар , както и отличните отзиви на нашите клиенти,  ни насочиха към международна реализация и разпространение на продуктите ни не само в Европа, но и в страните от Африка и  Азия. Като част от налагането на български продукти в други страни, в компанията се наложи като традиция участието ни в редица международни изложения за продукти от подобен характер именно за това „Емония Биотех ‘‘ ООД участва и в ежегодното изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ.

Изложбата традиционно се организира под патронажа на Министерството на здравеопазването в България и с подкрепата на съсловните организации Български лекарски съюз, Български зъболекарски съюз, Съюз на зъботехниците в България, Асоциация на денталните дилъри в България и Български фармацевтичен съюз.


Акценти БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2017:

  • 200+ фирми директни изложители
  • Участие на български производители на медицинска и дентална техника, оборудване, материали и консумативи
  • Чуждестранни изложители от Италия, Франция, Русия, Сингапур, Китай, Германия, Холандия, Пакистан, Латвия, Турция, Гърция, Румъния, Украйна, Словения
  • 50+ фирми нови изложители
  • 850+ бранда от повече от 50 държави
  • 240+ иновации от медицината и денталната медицина
  • Бизнес гайд TODAY, разпространен в 10 000 копия с всички новости на Булмедика / Булдентал

Интересната делова програма е предпоставка изложението да се утвърди като най-значимото събитие в сферата на медицината, което допринася за качеството на здравеопазването в страната, както и за навлизане на световните новости от бранша в България.