Bulgarian English Russian
media

С история от над 20 години „ Емония Фарматех България ‘‘е една от утвърдилите и доказали се фирми на българския пазар в дистрибуцията на медицински консумативи в областта на клиничната лаборатория, микробиологията , кардиология , урология и гастроентерология.

В областта на лабораторните изследвания  предлагаме широка гама от бързи тестове за първична диагностика, отворена и затворена система за кръв, игли, епруветки ,автоматични пипети, стъкла и други различни пластмасови и стъклени консумативи.

В кардиологичните отделения доставяме висококачествени стентове, водачи, балони, дилататори и всички необходими продукти за инвазивни сърдечни процедури.

Урологичните и гастроентeрологичните изделия включват урологични  катетри, дилататори, биопсични щипки , езофагиални стентове, полипектомични бримки и др.

Наши клиенти са всички големи лечебни  заведения в страната , аптеки, частни и държавни диагностични и патоанатомични лабратории, химически лаборатории и др.

Специализираме и в продажбата и комплексното обслужване на  различни видове апаратура и оборудване за лаборатории  -центрофуги, микроскопи, водни бани , парафинови диспенсъри, микротоми и др.

Фирмата притежава лиценз за търговия на едро с „ин витро‘‘ медицински изделия , както и сертификат по ISO 9001:2008  за качество на услугите съгласно международните стандарти.

Продуктите, които предлагаме са с доказан и качествен произход, в съответствие с всички изисквания и директиви в областта на общественото здравеопазване. От началото на създаването си, фирмата поддържа търговски отношения със своите доставчици, доказали се като наши надеждни и сигурни партньори. Представляваме  с  ексклузивни права за продажба повече от 10 фирми, лидери  в  производството на консумативи за лаборатория, урология , гастроентерология и кардиология .

Един от приоритетите на нашия екип от млади и амбициозни служители е не само непрекъснато разширяване на продуктовия  каталог, за да отговаряме адекватно на нуждите на българския пазар, но и навременното и бързо обслужване на клиентите ,което ни превръща в предпочитан и верен доставчик. Доставяме професионални и комплексни решения за консултация, доставка и сервиз на медицински изделия .

Дългогодишната ни работа в областта на медицинските консумативи, ни насочи и към една изцяло нова сфера на развитие, а именно производството на лабораторни реактиви и оцветяващи разтвори за работа в патологична, клинична, микробиологична и хистологична лаборатория. Продуктите ни включват хистологичен Еозин, патологичен Хематоксилин Mayer, Gill, Harris, хистопатологичен ксилол, буфери, разтворители и др.

Разполагаме със собствено производствено предприятие и квалифициран екип и лаборатория, отговаряща на всички европейски и световни стандарти за създаване на такъв тип строго специализирани продукти.

Всяка година участваме в най-престижните международни медицински изложения за медицински изделия и се гордеем с успехите, които постигаме и извън пределите на България. Надграждаме всичко, което сме постигнали ,като инвестираме в ново поле за развитие, стремим се да напредваме с времето и тенденциите в областта на съвременната  медицина.

Като производител и дистрибутор на медицински изделия се стремим да доставяме не само услуга, но и качество и коректно отношение, работим всеотдайно, за да доставяме винаги продукти в отговор на търсенето на нашите клиенти .

 

Comments: 1
Fatih Aygün 19-06-2020 14:07
(Please forward the email to purchasing department) Hello. We are Aqua Medical Company from Turkey, Istanbul. Producer; Medical consumable , (hand sanitizer, disinfectant, masks , face guard Ecg and ultrasound gel etc...) Pharmaceutical products. We have large production capacity and variety of products. We already export our products more than 30 countries including european union. Please ask us an offer, catalogue and prices if you interested in buying high quality products at the reasonable prices and to receive your order in the early deliery time in comparison to other countries! (Because Turkey's closeness to Europe and our large production capacity) Best Wishes
Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*