Категории
Капачка за кювети 4,5 мл - 1000бр/опаковка
Капачка за кювети 4,5 мл - 1000бр/опаковка..
Капачки за макрокювети, 4,5 мл - 1000бр/опаковка
Капачки за макрокювети, 4,5 мл - 1000бр/опаковка..
Кювети за AMELUNG 1,5 мл - 1000бр/опаковка
Кювети за AMELUNG 1,5 мл - 1000бр/опаковка..
Кювети за CENTRIFICHEM 0.25ML - 1000бр/опаковка
Кювети за CENTRIFICHEM 0.25ML - 1000бр/опаковка..
Кювети за COBAS BIO 0.7ML - 1000бр/опаковка
Кювети за  COBAS BIO 0.7ML - 1000бр/опаковка..
Кювети за COULTER COUNTER с капачка - 1000бр/опаковка
Кювети за COULTER COUNTER с капачка - 1000бр/опаковка..
Кювети за GEMSAEC, Kone Lab 20, 0.5ML - 1000бр/опаковка
Кювети за GEMSAEC, Kone Lab 20, 0.5ML - 1000бр/опаковка..
Кювети за HITACHI 2.5ML - 1000бр/опаковка
Кювети за HITACHI 2.5ML - 1000бр/опаковка..
Кювети за Sysmex 0,5 мл - 1000бр/опаковка
Кювети за Sysmex 0,5 мл - 1000бр/опаковка..
Кювети за TECHNICON 1.5ML - 1000бр/опаковка
Кювети за TECHNICON 1.5ML - 1000бр/опаковка..
Кювети за TECHNICON 2ML - 1000бр/опаковка
Кювети за TECHNICON 2ML - 1000бр/опаковка..
Кювети за TECHNICON 4ML - 1000бр/опаковка
Кювети за TECHNICON 4ML - 1000бр/опаковка..
Кювети за TECHNICON RA1000 - 1000бр/опаковка
Кювети за TECHNICON RA1000 - 1000бр/опаковка..
Специални UV grade кювети, 1,5 мл, прозрачни, микро - 1000бр/опаковка
Специални UV grade кювети, 1,5 мл, прозрачни, микро - 1000бр/опаковка..
Специални UV grade кювети, 2,5 мл, прозрачни, семи-микро - 1000бр/опаковка
Специални UV grade кювети, 2,5 мл, прозрачни, семи-микро - 1000бр/опаковка..
Специални UV grade кювети, 4,5 мл, прозрачни - 1000бр/опаковка
Специални UV grade кювети, 4,5 мл, прозрачни - 1000бр/опаковка..
Специални UV grade кювети, 4,5 мл, прозрачни, макро - 1000бр/опаковка
Специални UV grade кювети, 4,5 мл, прозрачни, макро - 1000бр/опаковка..
Стандартни кювети за спектрофотометър 1.5 мл микро - 1000бр/опаковка
Стандартни кювети за спектрофотометър 1.5 мл микро - 1000бр/опаковка..
Стандартни кювети за спектрофотометър 2.5 мл семи-микро - 1000бр/опаковка
Стандартни кювети за спектрофотометър 2.5 мл семи-микро - 1000бр/опаковка..
Стандартни кювети за спектрофотометър 4.5 мл макро - 1000бр/опаковка
Стандартни кювети за спектрофотометър 4.5 мл макро - 1000бр/опаковка..
Показва 1 до 20 от 20 (1 страници)